Wednesday, November 25, 2009

entri paling malas dan lambat penah aku buat..harap maaf..

hoyeah2...aku kmbali lg...tp korang2 sile tgk tittle aku..pnjang dan isi yg sgt malas...maaf la sejak kbelakangan aku agak bz...ape yg aku bz pun aku tak tau...da la lmbt update...pastu senang2 aku trus link kan si kaler itu punyer blog sbb aku sgt pemalas..kawan2 harap maaf...da bnde nyer same...ape slahnyer kan...anda2 sume nk tau apekah sebenarnye...sile tekan ini dulu..ok da tau kan...sile komen2 mcm biase..along ko kne byr royalti kat aku sbb aku tlah mpromosikan blog ko dan akan mbntu tumbesaran nuff ko...hebat tak aku long???hahahha

p/s: en.acap.sile jgn jeles...aku da cbe nk ajak ko...aku call2 ko tp operator ckp tiade no acap disini...sehingge aku dimaki oleh operator itu...hahahhaha
p/s/s:en cekelat ko mst nk maki aku sbb aku curi entry si kaler ko...tp aku tak bsalah...si kaler mbenarkan...
p/s/s:along sile tolong byr royalti secepat mgkin ok...

**hoi2 ini bukan entry yg dicuri sesuke ati atau di copy paste ok...ape ek nme bnde alah tu...aku pun lpe.hehe..aku da gtau pd si kaler itu dlu...

ok chaw....

aku mmg pemalas...huah3

4 comments:

Lya Colours said...

ngehehe beso pemalas siot
letak la pic ko yg berlambak2 dgn si buncits tuh

apo lak aku kene bayar royalti
ko curi hakcipta terpelihara aku
report hakim !!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

org malas selalu rugi
hahahaa~~
maen sebat je aku ni
kekadang pon aku malas gak

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

oTT..org pemalas slalu busuk..kat kuwait ada satu sejarah penting..dimana seorg perempuan yang pemalas telah dikahwinkan dgn keldai..

ct odah said...

along:ko saje tak nk byr royalti kan..adekah ko lupe ingin mbelanja aku big mac...hohohoho

ayu: dan kte trgolong dgn org yg rugi ke...hahha

cekelat:hahahhaa..hampehnyer cekelat...adekah si perempuan tu mlahairkan ank keldai??hahhaa