Wednesday, February 3, 2010

selamat tinggal semua........

ye selamat tinggal kawan2 sume....arini aku last bekeje...lpas ni aku hnya mnjd tukang sapu dan tukang masak di rumah...opis aku da lingkup...balik kg gulung tikar....isu ni da sebulan..tp bos ak bgtau...aku tau dr pkeje2 bos yg len...td tgahari cnfirm la aku dpt news co ni akan ditutup ujung bulan..means aku keje smpi ujung bulan ni...so ade la mse lg nk men2 blog ngn korg lg..tp ptg td dlm pkul 2...aku dpt call lg...bahawasanyer...aku tak yah dtg keje lg sok...mmg la ske sbb aku dah tnsen keje nih....tp cam seedih...sbb aku susah la nk brmaharajalela on9 lg....kat rumah aku pun tade intenet lg...huh sedih plak tibe2...

so aku akan tgl kan blog ni...tgl kan korg sume...aku tade dah nk mnyebuk kat blog korang...klu ade pun tunggu la aku p cc ke mne2 tmpt leh on9...weh siyes aku rse tbe2 cam sedih lak....selame 7bulan ni kot aku berblog..aku kenal korg sume.kecuali si lya la..aku da knal dr zaman tok alip lg....

aku tak penah jumpe korg..(cik lya aku slalu jumpe..heheh).tp aku rse mcm da lme kawan ngn korg...ini sbb blog yg pertemukan kte...cewah...pape pun korg sume bes2...wat aku berat ati nk tgl kan korg...

life aku berubah pasni...aku tak dpt nk curik masuk blog korg lg weh...aku tak tau nk ckp ape weh...mcm speechless la plak..wah berangan mcm bg speech lak ko kan odah...korg jgn lupekan aku yg penah wujud disini...walau pun sekejap....harap2 aku dpt jumpe korg lg...korg terus kan bkarya ok....korg ade bakat...hehehe..keep it up..!

aku da takleh berkate2 lg..ati mcm sebak dicucuk duri..auww,...kawan2 selamat tgl....
lya colours, mawar,greenhall,kak idah, ayudeadwish,alvin,hejauw, haris, sabariah, pak cik kordi, acap,sepatu pink,apiih n followers aku yg len2 lg tuh...SELAMAT TINGGAL..jumpe lg len kali klu ade kesempatan.....yg aku tak tulis disini bkn aku tak ingt tp korg tetap di ati aku....

ok takleh mneruskan lg...ade 15minit jer lg aku nk berambos dr sini....aku mntak diri dulu..klu ade salah silap aku selame nih ampunkan heh...utang rse nyer aku tade kot....klu ade korg g mntak kat lya colours...hehehehhee...BABAI....

SAYONARA............ASHITERU....!!!(sabariah yg ajar td hehe)

10 comments:

Lya Colours said...

first !!!

Lya Colours said...

wah od sedih betol nak berpisah dgn ko ni
(padahal jap lagi blk jmp kau lagi !!!)

uuwwaaa bagaimana hari2 ku tanpa mu mengumpat di ym

kejam betol sim wooi keat

odah jgn lupa aku
ceah2

aku akan bertandang ke umah ko setiap ujung minggu
jgn lupa weekend ni kite pegi kedai kain!!!

Lya Colours said...

lagi 1 !!!

jgn risau farmville

aku wasiat sdri kebon ko kat aku

ngeh ngeh ngeh

seKut taWar said...

alaa..baru nk kenal..

newey,wish u all da best:)

Haris Dot Com said...

waaa leceh laa odah ni....ko pasni x berblogging lagi kew???

apiih said...

odah..jgn tinggalkanku...beli jer broadband 1..celcom kan wat promosi skrg..huhu

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ala~
cedey ah aku camni~
aku syg ko wey~
aku suka manga~
komik n anime jepon~
secara tak langsung aku suka ko~
cam takde kene-mengena rasanyer
wakakakak~~~

apepon~
gud luck k~
aku sntiasa ingtkan ko n rindu ko~
jgn mmpi basah lak aku cakap camni~

all the besh 4 u~

SAYONARA............ASHITERU....

told la hejauw said...

huhu...sob3....gatal idong lak..hahaha..xper2..jnj ko ingt ak sudah...kire ko kene cri keje laen la eh?? smoga ko dpt keje cpt...

p/s: cc kan ader huhu..

White Bird said...

ala odah..gua baru nk geli2 dgn lu..
lu dah nk blahh.. erm tapi kalu lu p cc ke lu jgn lupa singgah gua punya page yg pink tu..kot2 gua terkutuk lu ka.. kan

薑汁燒肉Kevin said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色