Friday, August 27, 2010

eh citer puase ke??


ooh tgahari yg indah...mmg sgt sedap aku tido td..dikala sume kaum2 laki yg berbangsa cine pegi pekena bak kut teh beramai2...dan ank2 adam di opis aku beramai2 pegi tido di kabin sebelah sebelum beramai2 pegi bersmbhyang jumaat...dan tidak dilupa kaum adam yg tak pose beramai2 kuar mncari mkanan...tu WALLAHHUALAM..tp ni mmg knyataan...

TP..adat la kan...bile keje kat site mmg tak larat...mule2 aku cam culture shock gak..dorg ni slumbe jer pegi mkn kat kantin...ade tu pg2 dah bekal air soya dan kueh seri muka..."ai abg...mmg dah agk tak larat ke nk pose tgahari nti.."asal abg tak beli jer nasi bungkus siap2 tok tgahari.."itu sume kate2 dr jiwe odah...nk memalukan mereka...sy tak mmpu...nti ade la ayat begini yg aku dapat.."ala keje dlm opis mmg la blh...jom la pg site"...eleh ingt aku tak biase ke bt kje berat...dulu time puase aku siap g menoreh tau...angkat getah berkilo...malas nk cte pnjg kan...org dah besa pnjg...lu pk la sndri...

ade yg sgt jujur plak...bile ditanye pose tak...dgn cnfident dan ati yg luhur jawab TAK!..pastu siap tunjuk rokok...lg bes...ade ati plak tu nk ajak aku buke same...dan dgn slumbernyer aku jawab.."eh klu tak pose takyahla nk ajak buke."kan dah kene...hahaha...mulut aku kan mmg jht....nanti sblum cuti raya aku mntak maapla yer bang...hahaha...

eh aku rase td nk cite bnde len...apehal jd cite len lak ni...eh yeke aku tulis yg ni td...eh entahla......



5 comments:

Lya Colours said...

ala yg x puasa tuh la ko minat kan kan kan kan kan

White Bird said...

hang pose ke? abg tu penat gi site sian dia,hang pi la watkan teh o kat dia =P

Amni said...

orang jugak sellau cakap saya sombong.. sebab saya jenis tak banyak cakap.. haihhh.. kat office ni pon ada yang denagn senang hatinya cakap tak puasa..padahal dah boleh jadik bapak orang pon.. nape la ada orang macam gitu.. langsung dah takde kemaluan! erk?

hamzah ian said...

oyeah... dah nak raye..

hamzah ian said...

mana2 gua pergi ada ucapan hari raya.. so gua ikut skali.. haahaha..

slamat hari raya