Wednesday, September 8, 2010

kad raye special edition khas utk korg..


mood sgt gumbira arini..sbb last day keje..sok cuti smpai ari selase depan..yeeha...
dan lg sronok proses mngepau duit raye kat subcon aku semalam telah berjaya..arini beliau telah memberi duit raye sebyk......RM200..tekejot beruk den skjp..aku bygkan smlm die bg aku 10hengget je..lpas ni kne bek2 ngn die...walaupun die slalu tengking2 aku...odah sgt bermuke2..hahahaha..
mangse2 aku yg len belum bg lg...mmg
nk kne gores dan menang kete dorg nih..hahahha

aku tgk ramai blogger dah ade kad raye..so aku pun nk gak buat...thun lpas dah jnji nk buat thn ni...so dgn rendah diri nyer aku nk tunjuk kad raye special edition ikhlas dr aku untuk kwan2 blogger sahaja...wah btol2 spesel ni...hahha..jeng..jeng..jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tada!!!!!

haha..buruk gle kan..ni di buat khas mse
tade kje smlm..ni klu budak tadika tgk m
st abis aku kena gelak guling2...pedulik
ape aku...jnji aku ikhlas...harap korg pun dgn ikhlas ati gntung kat blog korg..tu pun klu krg tak malu..hahaha..terimelah kad ini seadanyer..ngeh3

..klu ade tersasul kate..tersalah tersilap dan ape2 yg sewaktu dgn nyer..harap korg2 maapkan yer..especially kat greenhall..byk kne maki ngn aku td..padan mke ko...hahaha

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN....

7 comments:

Lya Colours said...

od di kesempatan ini, aku nak ko mintak maap kat aku sebab aku tau ko byk buta doso kat den, carut2 lagi la, sebakul sehari
sob sob sob ~ ~

SZ said...

selamat hari raya odah!

MOFASAD said...

SELAMAT HARI RAYA!!! :)

y@n@ M!B said...

yeayy kad raya lg..hehe~

hr ni xjd pi melaka..sbb mesti jln jemmmmmm...sok baru gi...=)

rmh macek yana tu kt bkt serindit..rmh odah katne?

hamzah ian said...

gile kreatip.. hahahahaha

c-idah said...

SELAMAT HARI RAYA!!!
MUAHHHHH!!!!

johan adam said...

hepi belated bday..