Friday, March 4, 2011

pergi jahanam dgn kau!


mood aku pagi2 Jumaat ni spoil sbb satu makhluk tuhan yg tak paham bahase..tp makhluk ni dah bape ari spoil kan mood aku tau..mmg nk mmpos tau die ni..aku klu jht sgt kan aku ckp je..kau ni bile nak mmpos eh...aman sket idop aku..tp saba lg ni..tak bek kan nak doa kan org bnde tak bek...sbb odah kan bdk baek...cool odah cool..!!

kalau la kau terbace atau terjumpe blog aku ni kan "makhluk" atau kau punye "pasangan" tu kan..aku nk bgtau kau...kalau aku ade kuase mcm ultraman tu...aku nak je sepak ko laju2 sampai zimbabwe ke, safari kat afrika tu ke.bia ko jd mkanan singa ke zirafah ke monyet ke kat sane ..senang sket ati aku..

hei "makhluk" ko bace ni elok2..(klu ko bace la kan)..kau tu sedar tak kau tu sbnarnye tgah lap2 ludah kau dulu..nak tulis kau jilat ludah kau..aku jijik lak..sbb ludah tu aku..geli aku ngn kau ni..kau ni mnusia apekah hah?aku tak paham la ngan kau ni...yg sgt tak paham bahase...

eh malas la aku nk tmbah2 dose aku mncarut bagai sbb kau la makhluk...aku kesah ape pasal kisah idop kau kan..kau nak tertonggeng ke..terlangkup ke...terjunam ke...ade aku kesah...then aku tak nak ade kaitan ape2 ngn kau dan psgn kau yg mmg bangang tu..ok tu last memaki utk kau.


nota kaki: nmpak sgt entry ni penuh emosi..aku tgah geram ni..geram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

Lya Colours said...

orang geram tak leh la join naik kereta baru ahad ni. ko naik la motor sorang2. haha

YanaMIB said...

wuii ini kes serius..tp part jd otromen tu mmg btol geram je saje nk sejukkn ati..hihi...chill babe! ^_^

told la hejauw said...

org tu nk ngorat kau..pastu awek dia marah..cmtu eh alkisah dia odah kusyg.. hehehhe

chill odah :)

ct odah said...

lya: aku kesah ape..aku nek je...
yana:yg otomen tu bt mmg akn bt btl2 klu aku mmg otomen.hahah

ejauw: slah3...aku potong mrkah ko...haha

White Bird said...

dear,jgn marah2 nanti cepat tua..

pesetankan jer mereka tu

syasya said...

geramm sungguh ni.....p amik air sembahyang pastu minum air suam....moga tenang sikit n dapat redakan kegeraman......

johan adam said...

steady lah RAUDAH










kita bakor rumah dia
kita bakor