Wednesday, August 12, 2009

hari penuh emosi

di kala kebosanan ni tbe2 rse nk update blog..tp aku tak ape yg aku ngah pikirkan..duduk dlm opis tnpa sebrg keje mmg la mbosankan..so byk bnde yg aku pikirkan....tp ble di ingt balik apekah yg aku sedang pikirkan...lgsung tak dpt di nilai oleh otak sndri...

tbe2 aku teringt someone yg buat aku sgt la anti dgn die..bukan die jer..org2 yg spesis mcm die mmg la aku anti n tak blh nk tgk..siapakah die?spesis apakah die?yg pnting die seorg pempuan yg sgt aku bnci..bnci smpai bile2...klu ade nme org len yg mcm die pun aku tak leh nk tgk n dgr...wah gile bnci aku kat die..klu saper sebut2 nme tu mmg la kne sound ngn aku..bukan aku tak blh trime knyataan tp hakikat nyer aku tak blh nk trime org yg mcm tu...spesis apekah die biarlah aku rhsie kan sbb tak nk org len terase...nti kte aku ni ske2 nk hukum org len sbb hnya makhluk tu sorg...layak ke aku pgl die org??ooh tidak..!!!

aku tak nk cte byk2 pasal makhluk ni...nti buat prasaan bnci aku ni mkin meluap2..better aku stop sblum prsaan ni mkin mnjd2..sory la klu korg rse aku emo arini...tp mmg aku emo ble trpk dgn tak sngje nyer pasal makhluk tu...k lah aku mgundur diri dulu..daaa.....



aku yg sgt emosi,

8 comments:

EN.ROBOT said...

sabar2,.,.jgn ikut sgt perasaan,.,~

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

testing2...

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

en.robot: sabar la ni...klu tak sabar da g cri org tu...huhu

HanaKimi said...

Nak testing jugak..123
(wakahkah)

Lya Colours said...

testing namblas kali od!

woi!

ado aku kesah ko emosi ke x

aku nk jugak sebut name itu

huuuuuuuuuuuuuuu

huuuuu

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

huuuuuuuuuuu **

lalalalalalalalala~~~

werkkkkkkkkkk

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

along:ko klu nk rse pnampar sulung aku selepas kembang yg sengal tu...sebut la dpan aku...

lizz said...

testing. aku kene pakse test ni, org yg srh test ni ugut aku.wahahaha

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

lizz: cit..hampeh nyer lizz..tu ala2 ugut..lum ugut tol2 lg..heehehhe