Saturday, August 15, 2009

saya KECEWA.....

memang hari ni aku rse kcewe yg amat sgt..2,3 sebelum ni pun aku da hmpir rse kecewe tp aku gagah kan jgk tok mncube dan mngatasi halangan dan dugaan tu...tp akhirnyer aku kalah jgk..ni bkn msalah boyfren..kerana trus terang sy katekan sy single mingle ..huhu...tbe2 ayt adelah skema wlaupun ati merundum kecewe..

aku kcewe sbb aku tak dpt nk aply keje yg aku nk,yg aku tunggu di suatu tempat yg bgus enviroment nyer,kwasan yg strategik,dgn jwatan yg juge bgus tp akhirnye aku tak dpt nk apply...weh aku rse sgt kcewe..byk sgt dugaan dan halangan tok aku apply jwatan tu..halangan2 nyer biarl;ah aku rhsia kan di sini...

aku cube tok men"submit" borang tersebut tp halangan tetap bsama aku hngga lah ke tarikh tutupnya...hari ni la hari nyer..15.08.2009..smpai aku rse nk ngis mse iron bju nk pg kje pg td..smpai duk temenung smbil tunggu akak aku siap..aku pk adekah sume dugaan dan halangan tu petanda buruk yg aku mmg takkan dpt jwatan tu walaupun aku dpt sumbit borg tu.?ohh tidak....

dan akhirnyer aku bfikiran positif..mungkin mmg bukan rezeki aku kat stu atau belum reziki aku lg..ade hikmah di sebalik kjadian ni..sape yg tau kan..kite hnya merancang..tp DIA yg menentukan...aku redha...


aku yg kecewa, :34:


7 comments:

shima said...

xpe.bukan rezki ko.jgn kecewa ok.

HanaKimi said...

Relax lah cik raudah, jgn sedih2..
May b ade hikmah d sebaliknya,
may b Allah ade rancangan lagi bagus untuk u..
(^^)

Lya Colours said...

odah
wateber it is, i always lebiu
muah2
kite akan bersama2 memajukan jno dan faithview

muahahahhaa

lizz said...

mak aku sllu cakap...bila sesuatu hak kita, sure Tuhan akan permudahkan jalan untuk kite dapatkannya..kalau tidak..sebaliknya lah. redha kan aje

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

shima : tq heh..tgah mcovery kekecewaan..huhu

hanakimi : harap2 mcm tu la cik hana..bkn rezki kat stu kan...redha je la...

along : yeah...bersemngt semula dgn JNO..moge dpt nek pgkt...smpi ke mmpos pun sim tak nek pgkat aku gak nyer..haha

lizz : yeke lizz..mkne nyer mmg tu bkn rzki aku la ek..ptt la byk dugaan...

c-idah said...

hai odah @ lya a.k.a along..

semoga korang berjaya ok!!

keje2...
biaq cepat naik pangkat!!
pas tu,
leh kawin..

wakakakakakaka..!!!!

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

kak idah: hehe..akak doa kan la heh..nti leh merse nsi myk kteorg..hehe