Saturday, January 16, 2010

mencarut ntah ape2..

lame rase nyr aku tak mencarut kat blog sendiri..asek2 mncarut kat blog org..bukan malas...tp aku tade life yg menarik nk dicarutkan kat sini...life aku tak berkaler2 mcm si lya colour, life aku tak sekaye pk cik kordi yg ade lembu bername gabriel, life aku sepuitis acap yg ske berpuisi...tp tade la sampi busuk mcm si greenhall yg suke terberak..hahaha..

entry yg sebelum ni kalau saper perasan aku da delete...sbb nyer aku tak mau la tgk entry tu..cewah mcm popular sgt entry tu odah...mcm la ko ramai follower yg nk bace entry ko..eh takpe..follower yg ade ni pun aku mghargai kerjasama anda sume..wa syg lu sume beb..hahahha

korang cayer tak kalau aku ckp..bukan..taip..klu aku taip..org yg korg nmpk selalu happy atau mmg happy jer sebnarnyer die byk masalah...berhappy2 di depan org tok melupakan masalah yg ade tu bukan nme hipokrit kan..bukan kan..??owh nsb baek bukan..ko tnye ko jwab sndri...tindakan yg lg bijak..hahaha

buat ape nk tunjuk kan muka pecah nam puluh kat depan org..ko nk bt mke nam puloh ko masuk jamban..ko berak smpi mngs..blh..hahaha..ok sure banggang kate2 ko odah..
aku tak ckp pasal org len..aku tak mncarut pasal org len...aku sedang mncarutkan diri sndri...

aku kan kuat..aku tak leh lembik mcm pondan..yg patah sini patah sana..auw sini auw sane..myampah mak nok..

weh aku tak tau ape yg aku mncarut dr td..aku tau korg tak pham..tp bt2 la pham...klu korg benci ngn entry ni tak yah bace..tp korg bce gak kan smpi abis..sbb da last2 bru aku kate jagan..itu trick aku..hahahha..papepun terime kasih daun kari..nti dtg lagi...hehehehe

12 comments:

Lya Colours said...

wei amondo ko mencaruts ni odah
ko jgn sampai aku belit leher ko jd cam leher angsa ko
hahahah
x kesah la
ko berkaler ke, bertaik ke ape
wa syg lu beb
kan kan kan
tgu jap g aku smpi depan opis ko !!!

Cik Mawar said...

huahahauaa..
takpo odah den faham
kita kan insan2.. CERIAAAAAAAAAAA
bukan hipokrit.. but im happy:D
kuikuikui...
carut lah.odah..den sedia menjadi pembaco setia..blog ekou n cik lya diatas.. huhuhhu

johan adam said...

oit odah! aku nak mintak cerai! sampai hati ko aibkan boipren ko ni.. ko ingat ketiak ko wangi sgt ke ha? ko ingat aku xda simpan gambar bulu ketiak ko?! siap ko aku upload kat tenet nanti! siap ko odah! biar otak ko jadi serabot n kerinting mcm bulu ketiak ko gak!! hahaha..


ko ada prob ke? meh sini cite kat aku odah.. aku kepit ko kuat2 kat celah ketiak aku ni.. meh syg..

johan adam said...

1 more thing. aku rimas nak mampus dgn kura2 kat tepi tu. aku blh sorok dia x? sori, aku buta it.. kalo blh sorok sat sementara nak baca entry, tlg bgtau aku.

kalo xblh, tlg la halau benda alah tu. hahaha..

apiih said...

jom kita mencarut..wahahahahaha

acap said...

rilex la odah
semua orang ada problem
take it positive k?
jangan stress2..
peh!
hebat jugak gua bagi nasihat.
btw,chill k!
senyum!

ct odah said...

lya colour: long aku tau ko syg aku wlaupun ap pun jua aku jd...wahahahaha..lawak2..

cik mawar: aku pun mnjd pembace setia blog ekau mawar..tq mawar nti dtg bwak present heh..hehehe

johan adam: hahahha..mmg ini care aku nk ko ceraikan aku...yeay bjaye gak aku..hahaha..hoi blog aku ske ati aku la..aku nk bela kure2 ke biawak ke babi ke...hahahha..tp apesal kure2 aku da ilang...pulangkan balik...............

apiih: jom2..hahaha..

acap: :)..acap tu aku da senyum plg mnwan tok ko sorg..sbb tak sgka selen bpuisi ko jge hebat bernasihat..hahaha

F U N F A B U L O S I T Y said...

dex bace entry dr bawah...so,bile wk tulis camtu..teros - STOP -ekeke ;D

ct odah said...

funfabulousity: hahaha...anda berjaya..thniah..

johan adam said...

padan muka hati busuk! cit! haha

ct odah said...

johan adam..ko lg busuk...berak tak cebok..haaha

Abg Din said...

klu bole relese tension apasalahnya...