Wednesday, March 10, 2010

disepak smpai ke mekah...

arghhhhhhhh.....aku tensen tol la..nk isi borg dpli..pastu tak ingt plak no giliran spm..aku tak bwak lak sjil2 aku g cc skali nih..adoi mls tol la...yg dpli ni pun 1..ape kne ngene no gilran tu..die nk tau aku duk kat mane ke dlm dewan dulu...ahhhhh sengal tol la....

aku dah pening ni..pk keje...tak dpt2 keje lg....mak aku dah bsg..surat ptptn dah smpi..alahai..apehal la ko dtg disaat aku tak perlukan ko surat..wah time skang la bru pk tak perlukan...dulu time stdy pt lambat msuk jer da sewel kjap...wawawawa

hobi aku skang duk termenung...smpai mak aku pun asek ckp kat along aku...yg aku ni asek menung jer..dah tu jer yg aku leh buat duk sorg2 kat umah tu...kang aku asek mnjerit jer ade lak mak aku bg penyepak plakk...eh mak..klu mk sepak...sepak la aku smpi ke korea ke...tp lg bgus sepak ke mekkah ke...blh bt umrah skali....wahahhaa...tgk imiginasi tnggi...silap2 kne sepak tsgkut atas tiang letrik..ha amik ko...hahahha...weh aku dah lame tak ngarut...maapla termngarut plak....takpekan...takpe la weh....

aku jd pelik la org asal musim org kawin jer...org2 ni sebuk tnye ko bile lg...tu mmg soklan feberet gak nyer..tp tu soklan sensitip aku...jgn ko tnye...huhu..aku rase aku mude lg...23 tu mude la kan..kan2..takpela hal jodoh tu tak leh nk ckp..klu belum ade lg tu sabar je la(org2 kat luar tu yg kene sabar la yer tunggu jodoh aku smpi...nk sgt tgk aku kawin kan..aku tau...ehehhehe)...nti2 ade la tu...skang ni kte ENJOY!!!..jiwe masih mude..weng2...

aku dah lapa la...nk balik la...blh tdo golek2 kat umah..korg yg keje jgn jeles aku leh tdo golek2 petang2 yg indah ni...wawawa...babai kesygan ku sekalian.....

p/s: entry sket je pasal kne ngene yg title...jnji ade sket...dr tade..hahaha


10 comments:

Lya Colours said...

mahukah kau aku sepak sampai zimbabwe?

ko dok la menung kat umah tuh
cik esah pon da bosan tgk muka ko
apatah lagi aku
haha

Alimaz-Kembara Terasing said...

ish ingatkan sepak betui tadi...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hahaha~
musim mengawan la

apiih said...

ayok kite sepak-menyebak..wahahaha...geramnyer..wakakaka

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau mmg teringin kena sepak ekk??
odah..lai manusia aneh..asal kau tak g ujibakat a.f8??kau tak pikir kami semua akan vote kau??

c-idah said...

sabo jelah odah..
insyaallah kalau ada rezekinya
xkemana...
janji usaha ok..

jgn kusut2 ok nanti
cepat tua sebelum umurnya...heee

member dh xkeseorangan tuh..
hehehehe..
bilalah trn odah kannnnnnn...
sabau odah yekkkkk...

lom sampai seru kannnnn...

ape2 pun take care ok..
jgn bnyk berangan!!!

acap said...

dth minang aku je sng.
tak payah pakai no giliran SPM

told la hejauw said...

weyh...tajok n3 kita nk hampir sama la syg...dpt keje jgn lupe banje ak McD weyh hahah

akrimi said...

Awak, sekarang banyak tawaran kerja
cuba buka www.pendaftar.upm.edu.my/ www.pendaftar.emp.edu.my/ atau search kerja kosong..Suddenly around this mac lots job vacancy tgh offer ...Hurry up k..

johan adam said...

oit! ada vacancy lg x? mcm best je keja tmenung. haha







erk, nak join ko tido blh?