Monday, March 22, 2010

aku suke buat keje amal..meh2 saper ade ank anta la kat aku..

wahai makhluk2 blogger sekalian...korg tak rase ke aku tak muncul2 minggu lepas..ke mmg aku dah tade di ati korg sume...ohh apekah nasib aku klu mcm tu...dah la kesunyian...tbe2 korg melupakan aku...mcm mane aku nk tempuh hari2 mndtg tnpa korg sume makhluk blogger...PANG!!..ha amik trus lempang diri sndri bile sedar ayt mcm haram...hahahhaha

minggu lepas mmg takde aku kene kurung di rumah..bkn sbb aku dah bt jhat..tp sbb aku kne jd baby sitter..baby la sgt...padahal dah jd kanak2..haha..aku kene jage 2 org ank alang aku..ni sume mak aku punyer pasal..die yg amik bdak 2 org tu sbb cti skolah...last2 die yg tak sabar ngn kerenah 2 org kanak2 tu..hahahha..seminggu dorg kat kg...2 bijik pasu mak aku pecah.wahahhaa..saba yo cik esah oi,,,ngeh2...

abis seminggu jage tu bdak..mgu ni aku teman kak chik aku lak kat umah die..sbb laki die tade sini..pegi blayar 6 bulan..jge ank achik aku nih lg la penat sbb kanak2 yg lg kecik..bru nk mrangkak2..penat dol...tp takpe..aku practice skang...nti aku ade ank senang..bak kate omputih practice make perfect..wahahah..berangan2..

ha ckp psl practice..aku dpt 1 ofer job training...kmnterian pngajian tinggi yg bt..training tu 2 bulan..sok ade brifing die...klu aku stuju nk join rabu da stat klas..aku rase cam nk join..sbb die ckp de job guaranty...aku dah tade kje nih...sok aku g dgr brifing tu..klu ok aku join la..klu tak aku join mak aku duk umah je la...hehehe..tp harap2 la bnde ni bgus..leh dpt kje...dt makin merosot ni..mane nk kutip dt lak pasni...ade saper2 nk bg aku dt hantaran tak???hahaha..

ok2 aku nk blik dah..tu ank2 kat umah dah mngis kelapran..ngeh2...babai syg.....

6 comments:

apiih said...

jge i boleh???ahakzz ;p

told la hejauw said...

wooo ader nak dah ko ni..

Lya Colours said...

wah pempuan ni merayap plak
ko tau anak ko kat umah tuh da merangkak sampai kat mitc noks

acap said...

odah,aku booking kau awal2 ni.
nanti tolong jaga anak aku tau!

White Bird said...

anak kucing bole?

c-idah said...

baby sitter pun ok...
biase2kan diri dgn anak2 yek..sape
tau ada rezeki sok...wakakakak..

semoga berjaya ye...
doa akk semoga odah cepat dapat kije
ok bye...