Tuesday, May 25, 2010

kerinduan yg melampau

ohoiiii...........mak ai...rindu yg teramat sgt kat blog ni...lame gle aku tak update..ari2 merindu kan kekasih ati yg kame ditinggalkan..bak kate pepatah kera di utan disusukan...ank di rumah mati kebulur..haha...aku pun tak tau ape kaitan pepatah ni kat sini...

weh tak sedar lg 2 mgu jer aku nk abis kontrak jd cikgu ni..sjak 3 mgu dr mule aku jd ckgu aku punyer la sabar..tak nek tangan kat budak2 mgu lpas hilang kesabaran aku...kene gak penangan aku bdk2 2..tp tak insap gak...aku tak nk la pukul2 bdak ni...ank org..lg aku bkn ckgu tetap..tp prangai bdak2 tu mlampaui tahap kesabaran aku..so amik ko....dpt tmparan wanita aku...huhuhu

td kes paling mncuak kan aku..sorg bdak dah cucuk kepale mmber die ngn pensel 2b..tumpahan darah telah berlaku.tp takde la darah melimpah smpai abis lantai...abis selai tisu jer..hahha....gile aku cuak sbb tgk kple bdak tu dah bdarah....nk mrah pun tak ingt dah...takot nti aku lak yg tak pasal2 kene jwab ke..mne la tau mk bapak bdak tu dtg ke...dah la time tu mase aku...pertame kali dlm idop aku wat laporan mcm kat balai polis tu...tp laporan kat cikgu disiplin jer la...huhuhu....

alamak ilang idea nk ngarut ape lak..ok2...kwan2 ku sekalian kecuali si lya kaler kelabu asap tu...aku kecuali kan die sbb die kate jgn kawan die lg...hahaa...korg mesti rindu aku kan.....wahahha aku pasan...tp aku dgn tak tau malu nyer tp tersimpul2 malu nk ckp...AKU RINDU KORG..lame tak dpt nk mngular kat blog korg.......eh tp anda sume dialu2kan dtg singgah blog aku...nti ble de rezki lebih aku akan kmbali di alam ini...cewah....

saya dgn dukacita nyer mnutup kate2 ini...(yg aku skema sgt ni apehal...cam cacat jer..)hahaha...cauuuuuuuuuuuuuuu

8 comments:

Lya Colours said...

odah cacat
hahahah

mane ade org rindu ko
aku nek muak tgk muka ko
tolong lah pakai topeng kalo dtg umah aku
wakakaka

apiih said...

akak ni cacat ker???errrkkkk

cik pingu said...

odah!!!


rindu!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ala.......relek la..cacat pun orang kan..

ct odah said...

ha.. cekelat ko tgk la dorg ni....ejek2 aku cacat..hahahha...

lumut said...

hahaha..tergalak aku baca si apaii ni tny ko cacat ke..ko mimpi aper pasal aku?em aku kenal je hejauw..kitorg penah jumpe dah pon...hehe

told la hejauw said...

oit..ni ha ak dah dtg dah lepas xam ekekek..a'ah..ak pon da penah jmp lumut, eh...dlm mimpi ko tuh ak ke lumut heroin..ekekek

johan adam said...

oit busuk! meh berak meh..