Wednesday, April 27, 2011

hilang sebulan kerana ini...


setelah frust kerana tidak menang dlm contest seunik nama organized by cik zie..odah telah melarikan diri ke krabi.,.(ok tu tipu je...)

aku lame tak update sbb hantu bz dah merasuk dlm jiwe aku...mmg tade mse nk update2 blog...jgn kate update nk curi2 tgk pn tak sempat..hidup pn dah tak keruan tgk keje blambak..so skrg sgt2 free sbb dah tade satu keje pn aku nk buat...dgn permintaan ramai mntak update blog..arini aku tunaikan permintaan mereka...(wah kau prasan fames..)


ni hah bende musibat yg buat aku bz..sampai demam2 aku buat..ni final documentation yg nak kne submit..ade 210 buah buku aku nk kne siapkan..nasib ade yg membantu..dr ade pembantu smpi tado aku buat bnde alah ni..smpai rse nk muntah2 ijau mngadap bnde ni ari2...

huh kau tgk meja bdk plg bz..mne2 tmpt ade brg...smpi kat kaki pn ade file bagai..meja plg besepah meja aku la..meja org len elok je aku tgk.


aku terpaksa mntak tolong ini bangla utk buat labelling kat buku..time ni dah tade sape nk tolong..nasib ko pndai bangla...klu tak mmg aku suoh bos anta ko blik nek tongkang...


mase yg dtunggu kan...last submission utk bnde musibat tu...ske ati aku kau dah msuk dlm kotak..nyah kau jauh2...


nampak tu kotak ALLIED PICKFORDS byk2 kn..dah setle final doc..settle kan brg2 nk packing anta warehouse sbb project dah siap..poning kepale byk sgt document nk kne msuk box..klu msuk ok lg...nk pilih mne pkai tak pkai la,nk buat list la...klu ikut aku.,..memang aku cmpak dlm tong sampah je...


proses memindah2kan brg2 dr site melaka ke LCCT...penuh 1 lori 8tan ngn brg2,.mcm2 ada..moto 4 bijik, kerusi, meja dan segala bagai..


.kabin ksygn aku dlu..tu pun dah kene angkut p projek Tg. Malim..jauhnye kau pegi syg...

hah ganas kau...tgl tiang kabin je...lya kalers...ko rase2 ni kabin sape..wahahaha


miss nina...ckup sebulan sy citer kehilangan kat blog ni...ilang rindu kn miss?hehe...ckup la tu...kang ade yg muntah ijau tgk ko merapu pnjang2 odah...

selamat tinggal kembali...

p/s: aku dah blh terime knyataan dgn ape yg dah berlaku...yesss!
p/s/s: eh aku suke btl sebut muntah ijau skang...eleh si ijauw ko prasan la tu...ingt aku rndu ko kan...hahaa



6 comments:

makdara TERdiva said...

patutla lama menghilang.. :)

welcome back dear

mr.heyri said...
This comment has been removed by the author.
EN.ROBOT said...

ddk kt kongsi ke,.,.?
:p

lalink7 said...

lamanyee menyepii...nasib timbul kembali..wahhh tempat keje yang sungguh mencabar..hati2 ye odahh..hehe kt site

K2r~90 said...

huii bz nyee

miss nina said...

oh..inikah punca odah menghilang selama sebulan.
kenapa, mengapa tak minta org johor tolong pack-kan? hehehe..soalan mengada-ngada ni.

btw, syabas..selesai jugak keja kamu. dalam penat, siap jugak. cayalah!!