Tuesday, May 3, 2011

aku dah resign!!!


kawan2 sayang...
hari ni last day aku mnjadi pekeja kpd bos aku ...esok aku nk nikah dah....wawwww....kan bes klu btol2...ha ko berangan je la odah oi...

ok kembali ke alam nyata...

weh aku dah resign...sbb tak mau p keje project kt LCCT...jnji sume mcm taik..watdepak..amik kau,.tibe2 marah....haha

ok sepeninggalan saya nanti...(waw tatabahasa sgt bgus)..aku tak tau nk tulis ape...arini nak abis kan dt kampeni byr elektrik opis ni...sbb sok aku dah bleh duduk umah goyang2 kaki..smbil mnyakitkan mate tgk adik aku yg mmg annoying tu...myampah..aku tnye sket tak nk jwab...tp aku ske bt soklan bodoh2 yg bt die cover2 senyum2...ko mcm hnsem la nk cover2...mnyampah aku...haha..ok ini isi tak de kaitan....

dah wa chaw dlu...klu aku dah tak kje tu korang2 pham je la..ape akan jd kt blog ni...ngeeeee...

ok babai kesygnku.....

3 comments:

Lya Colours said...

dok rumah bagi angsa makan la woi

miss nina said...

bye bye jugak
ehh.. silap lak.

mahu kerja di mana pula?
all the best ya

Cik Mawar said...

hua hua hua..
bagus2... leh join den dok rumah
hak hak...