Tuesday, August 9, 2011

nak resign pun susah...


aku dah nekad nk resign ...sbb dpt offer yg lg syiok dr kampeni skang..

dah elok2 bajet ari khamis atau jumaat ni aku nk bg resignation letter tibe2 si minah sorang ni nak benti gak..eh mmg ptong line aku btol la..dah tentu2 nti bos aku tak bg aku benti sbb selame ni keje aku assist si minah ni..pastu skang dah ade ura2 konon nye nk handover keje minah ni kat aku..

ooh please la..aku sgt tak ske buat keje akaun ni..aku nak quit dah la woi...takyah la nk keje tu kat aku...bukan jiwe aku duk bt keje akaun ni...bab2 duit ni aku tak minat la..kalau duit aku sndri tu bru aku minat..duit org ni aku tak ske..tak nak!!!!!!!!!!!

jiwe aku bukan duk kat opis tu terperuk dr pagi smpai petang mnghadap lptop....mnghadap bende yg same..dari mate aku clear smpai dah nek rabun dah skang sbb keje stu...

tolongla!!!!!!aku nak resign...apesal ko dengki ngn aku hah....

aku nak merantau..babaiii....






6 comments:

tieykah said...

Odah,ko patot sabar

HAHA

Weh,jom g Jepun?Kita stay umah sobarimontel

SZ said...

cis tieykah komen cam haram.

hahha

Lya Colours said...

ko x payah keje la senang2. tunggu je org masuk meminang. "lagi 2 bulan ye.. sabar la"

wahahahahahha

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lorrr.... dah ade keje bagos tu teroskn je la.. wt pe nk resign... nengok cm aku ne.. terkapai2 lg.. cian tau.. hehe

sLpmEpLz™ said...

resign jela, b4 tu rembat semua duit dlm akaun dulu.. <--ajar org mrompak